[rev_slider alias=”homepage”]

Samen méér grip op de winter!

In de wintermaanden kunnen wegen glad worden door sneeuwval en ijzel. BG-Engineering is als innovatieve onderneming de grondlegger van proactieve gladheiddetectie in Nederland en houdt zich bezig met de ontwikkeling, fabricage en implementatie van gladheidmeldsystemen.
Wij zijn continu aan het innoveren en luisteren goed naar wensen en ideeën van onze klanten. Kortom, BG-Engineering is dé partij als het aankomt op gladheiddetectie.

Met Winter-Controle biedt BG-Engineering de volgende diensten aan

Infrarood

Om de juiste informatie te verzamelen, is het nodig meetstations op de juiste locatie te plaatsen. Dit kunnen wij voor u onderzoeken door middel van Infrarood Metingen. Aan de hand van deze resultaten brengen wij een advies uit over waar het meetstation het best geplaatst kan worden.

Gladheid

Ons Gladheids Meld Systeem (GMS) combineert meteorologische informatie met informatie over het wegdek en omgevingsfactoren van het wegdek. Na analyse van deze informatie kan er een betrouwbare voorspelling gedaan worden over optredende gladheid.

Notificaties

Op het moment dat het glad wordt, is het noodzakelijk zo snel mogelijk te reageren op de gladheid. Door middel van het Notificatie Centrum kan het proces van een strooi actie worden gestart via SMS, WhatsApp, E-Mail of een notificatie binnen Winter-Controle.

Strooiacties

Om strooiacties beter onder controle te kunnen houden, biedt BG-Engineering het Strooi Actie Management (SAM) aan. Zijn de routes goed gestrooid? Zijn ze op tijd gestrooid? Zelfs het live volgen van de strooiwagen behoort tot de mogelijkheden!